Litt gammel men en god tur

Forside Forum Diverse Fiskehistorier Litt gammel men en god tur

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av Profilbildet til TeAm KaOs TeAm KaOs 13 år, 2 måneder siden.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #44904
  Profilbildet til TeAm KaOs
  TeAm KaOs
  Deltaker

  Det var selveste 17 mai for ca 8-10 år siden at jeg skulle bli med Bjørn faren til en kompis ut å dorge på Hvaler.Skulle møte opp kl 07.00,som vanlig var jeg litt sent ute.Kastet meg i bilen og drar mot Hvaler,heldigvis var onkel politi opptatt med 17mai tog og andre ærender,for jeg holdt i allefall godt over 60 mot Fr.stad på rv 109

  Kjører over Kråkerøy brua i godt over 50km/t,litt lenger bort ved Kråkerøy Eletriske er det en liten sving og en liten bakketopp(for de som er kjent).Der ser jeg 2 stk onkel midt i veien,hva fa.. gjør de der tenker jeg?? Så litt lenger bak kommer hele morgen toget med musikk og det hele,får slengt bilen opp på fortauet og later som ingen ting har skjedd.Onkel rister litt på hodet og ser inn i bilen,der det er stenger og anet stærs som tyter fram,da trekker han på smile båndet og gjør en kastebevegelse med hånden.Kan jo ikke noe annet enn å nikke på hodet og smile selv.Takk for at det var en som kanskje heller ville fiske enn å gå i først i toget.Kom meg jo ut på Hvaler til slutt da,ble en stopp til på veien pga tog,men da var jeg obs på dem hihi.

  Vi drar ut fra Skjelsbo sundet mot Aker øya,medstengene ute nesten før vi fikk kastet loss.Hadde ikke kjørt mange metrene før det satt en liten SØ på stanga til Bjørn,den fikk livet tilbake.Litt lenger ut er det en plass som Bjørn har kalt opp etter meg «Morten`s odde» får alltid en der Det samme skjer igjen en skikkelig kubbe av en SØ,ca 1,5 kg sølvtorpedo.

  Vi drar vider mot høyere og forbi Utgårdskilen mot Vauerbråttet,der ble det 2 til som ble med hjem.Før vi krysset over mot Akerøya.

  Kom oss på ytter siden av Akerøya,ut med stengene og sluker.

  Jeg skulle prøve en ny wobbel Blå og hvit liten tykk sak fra Rapala om jeg ikke husker feil.Den får du ikke noe på sier Bjørn,men jeg er sta og skal prøve.Får ikke noe fisk på noe annet enn Toby og Møresild sier han,forsåvitt greit det,for det var det vi hadde fått på alle di andre gangene vi har fisket sammen på Hvaler.

  Kjørte mot asmaløya på yttersiden,da skriker det i ambissen min,med den blå på,sei sier Bjørn.Men den går litt for fort prøver jeg meg på,nei det er sei sier han.Han hadde ikke før sagt det så kommer den blankeste Seien noen av oss har sett før opp av vannet.

  Da ble det liv i båten,kunne det være min første Laks på dorging?Etter et par skikkelige utras får jeg den inn til båten og inn i hoven.YEZZ det var en Laks,ikke av de største,men dog en Laks.Vekten var 1,4 ferdig sløyet.

  Etter den ble det ikke noe mer fisk på oss,selv om vi kjørte fram og tilbake flere ganger.

  Hører med til historien at dagen etter var Bjørn og kjøpte seg 3 eller 4 like wobblere .De har aldri blitt brukt etterpå,men han måtte ha dem sa han Har selv sett dem henge i boden hans i eskene.

  Var dessverre før den digitale alderen for foto.TeAm KaOs

Viser 1 innlegg (av totalt 1)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Glemt Passord?

Register deg