Raymarine Autopilot SPX-5 for båter med mekanisk wire-styring

Forside Forum Forbruker forum Selges Raymarine Autopilot SPX-5 for båter med mekanisk wire-styring

Dette emnet inneholder 1 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av Profilbildet til Bonito Bonito 2 år, 4 måneder siden.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #46619
  Profilbildet til Bonito
  Bonito
  Deltaker

  Perfekt autopilot for båter med wire-styring type Raymarine SPX-5 med Sport drive (ratt-motor), Fluxgate Compass og P-70R kontrollpanel selges. Autopiloten er brukt i 3 sesonger og fungerer utmerket. Med denne i båten så blir det som å ha med seg en ekstra skipper ombord. Autopiloten har masse forskjellige dorgemønster og justering av sensitivitet. Et eget program kjøres for å lære piloten hvordan båten oppfører seg i vannet og hvordan det best skal styres. Piloten kan også kobles inn mot LowranceNET NMEA 2000, men krever da en ekstra interface-ledning.

  Med denne piloten i båten er det mulig å fiske alene og ha full kontroll på båten og samtidig sette ut stenger eller kjøre eller håve fisk så lenge det ikke er ekstreme værforhold.

  Piloten selges for kr. 8.500,-. Alt av instruksjons-bøker og CD’er følger med.

  Dette er en veldig god løsning for båter med mekansik styring. Alternativet er å bytte til hydraulsik styring og en mye dyrere pilot. Dette er en veldig god pris.

  Ingen pruting – førstemann til mølla prinsipp.

  Jørn Syvertsen, mob: 982 33 857

  jorn.syvertsen@fmcti.com

  #86188
  Profilbildet til Bonito
  Bonito
  Deltaker

  Solgt.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Glemt Passord?

Register deg