Siste poster og vis nytt innhold

Forside Forum Om forumet Forumets innhold Siste poster og vis nytt innhold

Dette emnet inneholder 8 svar, har 6 deltakere og ble sist oppdatert av Profilbildet til Flodström Flodström 7 år, 1 måned siden.

Viser 9 innlegg - 1 til 9 (av totalt 9)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #46357
  Profilbildet til TeamMayday
  TeamMayday
  Deltaker

  Hei,,,får ikke opp «siste poster» og «vis nytt innhold» når jeg titter innom på forumet,,og da spesiellt fiskerapporter mangler,, men kommer opp så fort jeg logger inn ,,,merkelig ?? hadde det ikke vært ok med absolutt allt nytt innhold og ikke bare elektronikk dill dall nyhetene,,,er jo et fiskeforum også dette her 😎

  #64465
  Profilbildet til TeamScuirus
  TeamScuirus
  Styremedlem

  Grunnen til at du ikke får opp noe særlig annet enn elektronikk dilldall er i hovedsak er det for tiden stort sett bare er meg som poster på forumet :mrgreen:

  For å lese fangstrapporter må du være innlogget. Vi ønsker å ha ha et insitament for å folk til å registrere seg (og forhåpentligvis senere poste selv) derfor må en være innlogget for å lese fangstrapportene. Når du logger inn vil de fleste nettlesere stille spørsmålet om passordet skal huskes, svarer du ja her vil du automatisk logges inn hver gang du besøker forumet.

  #64466
  Profilbildet til TeamMayday
  TeamMayday
  Deltaker

  😛 ja ser jo såklart at årsak kan ligge på antall innlegg og hvem som poster ja,,,,,Kunne det vært en ide og ha all aktivitet her inne åpent , under siste poster nytt innhold,,,,, ??? Virker og være laber interesse her inne om dagen og spesiellt da om en tar en titt innom https://www.scandinav…ling.com/forum/ .Scandinavian Trolling..og sammenligner hvordan forumet der lever og er i full aktivitet,,selv midt under fiskesesongen,,,

  ,,bare et par tanker,,har sjøl bomma flere ganger og ikke fått med meg nye inlegg, når jeg titter innom og ikke logger på ,,,,,,

  #64467
  Profilbildet til TeamScuirus
  TeamScuirus
  Styremedlem

  Nå er vel forumet her mer åpent en Scandinavian Trolling sitt, her er det bare fangstrapporter som ikke er åpent, der må en være innlogget for å se bildene i svært mange av postene.

  Tror ikke problemet med lav aktivitet på forumet har med at en må være innlogget for å lese fangstrapporter. Det er heller konkurransen med blogger og Facebook somer den største utfordringen.

  Vi har diskutert noen tiltak for å øke aktiviteten her, som eksempelvis premiering av beste fangstrapport og loddtrekning blant alle som poster fangstrapporter. Regner med at noe vil være på plass før neste sesong.

  #64468
  Profilbildet til TeamScuirus
  TeamScuirus
  Styremedlem

  Et lite tips i forbindelse med hva som kommer opp når en trykker på Vis nytt innhold. Det er et kontrollpanel på venstre side av skjermen etter at en har brukt denne funksjonen. Standard er at nytt siden siste besøk vises, hvis en i stedet eksempelvis velger 2 uker vil innhold som en bare kikket raskt på ved siste besøk også bli listet. Ulest innhold vil uansett være lett å skille ut siden det er uthevet.

  #64469
  Profilbildet til imported_Eventyret
  Anonym

  Vil gjerne legge til at det var en bug før oppdateringen rundt dette, dette skal være fikset nå. Men videre om det er innhold kan ikke jeg kommentere noe på.

  #64470
  Profilbildet til Sverre B
  Sverre B
  Deltaker

  Hei – skal ikke ødelegge tråden, men det er snakk om lite aktivitet på forumet.

  Har hengt på et gitarforum i mange år. (Vintagegitar.no) Det er akkurat det samme som har skjedd der. Fra å være et forum med stor deltagelse, friske diskusjoner og mange poster pr dag, har det etter hvert blitt noen få poster i uka.  Facebook og blogger bla. har tatt over kan det se ut som. 

   

  Vi «nyfrelste» leser, og leser – etter hvert begynner noen av oss å poste, men det blir aldri den store trafikken – dessverre. Sikkert ikke så veldig spennende poster fra de nyfrelste er det heller. Heldigvis er det fortsatt noen av de erfarne trollera som poster, Team Scuirus og Team Kolibri. 

   

  For å «beskytte» forumet så er det sikkert greit at man må logge på for å få tilgang til enkelte poster, da blir det mye lettere å svare på poster også.  Ellers kan sikkert forumet bli ei postkasse som åpnes og lukkes veldig fort og uten forpliktelser.  Men det er jo min mening. 

  #64471
  Profilbildet til erik
  erik
  Styremedlem

  Folk på Oslo vest er snakkesalige vet du, må bare svelge portvinen og den franske osten først. 😀

  Jeg skulle gjerne også sett litt mer posting, men et sted mellom fjesboka, Scandinavian Trolling, blogger og FS blir det tøft å holde postingen oppe. Selv FS har måttet sette i gang premiering for å få opp fangstrapportene. (Kremt-kremt, det er hovedgrunnen til at jeg har begynt å poste fangstrapporter der igjen etter et par års opphold.) Ikke minst har FS aktivt gått ut for å tilknytte seg snakkesalige (inkludert meg), med gavekort og andre goder. Dette er det ikke gitt at NTF kan gjøre, og ikke sikkert det er ønskelig heller?

  Administratorene har kanskje litt statistikk å dele som i hvertfall kan belyse om det er mange lesere av forumet? For ordens skyld; dette er ikke kritikk av noen. Jeg vet det er flere overarbeidede småbarnsfedre enn meg her, og at vi snakker om ideell virksomhet på hobbybasis.

  #64472
  Profilbildet til Flodström
  Flodström
  Deltaker

  «må bare svelge portvinen og den franske osten først.» Hehehe, helt i min smak også Erik 😀

  Jeg er samd i at det antagelig er Facebook, blogg-siter etc som tar sin del av dette med synkende aktivitet her i forummet. Jeg selv har blitt nødt til å prioritere. Var tidligare rel. aktiv her i forummet. Jeg selv har blitt nødt til å velge å være aktiv bare på noen få forum og type facebook har jeg ikke tid til. Men aktivitet på slike siter har kanskje med å gjøre at dei har blitt så mye enklere i å bruke i og med at alle smarttelefonene og krafsplattorna (d.v.s. type iPad) kom på marknaden. Bare en tanke 🙄

Viser 9 innlegg - 1 til 9 (av totalt 9)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Glemt Passord?

Register deg