Trolling i Etnefjorden…..

Forside Forum Trolling i Saltvann Fiskerapporter VEST-NORGE Trolling i Etnefjorden…..

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av Profilbildet til Flodström Flodström 13 år, 1 måned siden.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #44433
  Profilbildet til Flodström
  Flodström
  Deltaker

  Hei

  Var en tur til Etne nå i helgen og trollet med to stenger i Etnefjorden. Trollet drygt timen på Lørdag. Fikk en sjøørret (ca 40 cm) som fikk gå tilbake og litt seinere fekk jeg to Lyr, der den ene var ca 3 kg så den beholt jeg.

  Var en tur ut i dag også (Søndag). Startet med en fin fisk som jeg mistet da den var ca 3-4 m frå båten. Tippet vekte til 2-3 kg. Kan muligens ha vert en oppdretter. Litt seinere beit en ny fisk. denne fekk jag i båten men det var en støing av ørret, ca 50 cm lang så den fekk også friheten. Sen var det døtt. 🙁

  Litt morsomt å få prøvd dei nye trollingstengene. Funket alright. 🙂

  Trollet kun i overflata. Brukt Bomber 12 cm.

  Skulle hatt dyprigger da jeg så mye fisk på 10-20 m dybde, og dei var av og til svær fisk (laks, lyr, torsk eller sei?). 😕

  Det var ingen is der, men båten ble noe nediset under natta da den låg i Etne havna. Blir sikker is det nå hvis temp. synker utterligere. Der var is i vår båthavn da vi kom tilbake til Sunde nu i ettermiddag. Fekk agere isbrøyter in til båtplassen vår (ca 2-3 mm is)

  mvh Flodstrøm

Viser 1 innlegg (av totalt 1)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Glemt Passord?

Register deg