Vättern

Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Profilbildet til Flodström Flodström 11 år, 6 måneder siden.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #45645
  Profilbildet til panten
  panten
  Deltaker

  Er nå på Vetern, hart kjørt relativt laange drag på rigg men ingen vil bite, i morgen prøver vi korte drag ( vi gjør dette da det i går ikke beit på laange drag i dag)

  Om noen har vært på Vättern vil vi gjærne ha tips om slepe lengder etc

  😀 😀 :mrgreen:

  #61586
  Profilbildet til Flodström
  Flodström
  Deltaker

  Jeg har trollet på Vettern men jeg ser du var der 31.mars og denne infoen er for seint å komme med antagelig.

  Det er samme laks som i Vänern du troller etter («Gullspångslaks»). Forskjellen er det klare vannet som gjør fisken lite meir sky enn i Vänern. Men fisken oppdager også båt og sluket tidligere og kan av den grunnen svømme langt for å bite, hehehe.

  Du har korte slep på riggene (loddene) og stanga ovenfor ca 10-15m På paravanene har du 30-40m slep. Bak båten har du ca 30-40m slep.

  Fisker du etter Røe i Vättern så bruker du s.k. langedrag, et oppsett med mange små skjeier (i kobber) og beitesfisk eller vobblere i slutten av dette. Dem fisker du dypt på dypriggene (30-35m avhengig av årstid, litt grunnere nå denne tia, ca 25-30m)

  Du må også forholde deg til skydds-/vernesonene i Vättern og ikke heller trolle nærmere land eller øy (på over 100m lengde) enn 300 m.

  Ellers så kan du gjerne skrive her hvordan det gikk for dere. 😀

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)

Du må være innlogget for å svare på dette emnet.

Glemt Passord?

Register deg