Del denne posten

Hjem / Nyheter

Oslo Internasjonale Fiskefestival

Oslo Internasjonale Fiskefestival

Oslo Internasjonale Fiskefestival 2015

Lørdag 22. august klokken 10.00 braker det løs når Hooked og NJFF kraftsamler i Oslo.

Det som vil brake er Oslo Internasjonale Fiskefestival på Rådhusplassen i Oslo. Her er det bare å booke inn i kalenderen og ta med hele familien OG fiskeutstyr fra klokken 10 til 18 for her blir det liv.

Mest ståhei blir det nok rundt fiskekonkurransen som har hele 100.000,- kroner som førstepremie. Det fiskes i perioden 13-15.00. Deltagelse er gratis og du melder deg på HER. Det er fiske fra land som gjelder, og hvem som helst kan vinne.

På Rådhusplassen blir det scene med diverse aktiviteter og show. Rundt scenen blir det ymse stands og enda mer aktiviteter. NTF med Team Colibris båt for å representere Norges Trollingforbund. Så er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt der denne står:

 

Vår stand blir ved siden av hovedsponsor Subaru, mot Aker Brygge. Ved siden av oss igjen står Pikewallis, så her blir det både trollingbåt og spinnfiskebåt å se på.

Det blir gratis fisketurer ut med båt på fjorden, det blir saltvannsakvarie, det blir små kurs og foredrag innen temaer som hvordan man leser et fiskevann og masse fiskeglade mennesker på alle kanter. Blant disse vil stort sett alt som kan krype og gå av «fiskekjendiser» i Norge være, så hvis det er noe DU lurer på om hvordan akkurat HAN gjør ting er det nå du kan spørre vedkommende in persona. I tillegg til folk fra Hooked og NJFF vil det være frivillige fra Nidaros Kysmeitelag, Oslo Havfiskeklubb og Norsk Meiteunion til stede og klare til å hjelpe akkurat deg.

Her har virkelig Hooked og NJFF lagt ned mye arbeid for å lage fest. Så søk dispensasjon der du må søke om slikt, og få dette inn i kalenderen. Ta gjerne med hele familien, dette er på ingen måte noe som bare er spennende for far (eller mor). Har du mulighet til å reise kollektivt er det lurt, for her vil det bli endel trafikk. Det er enkelt å komme til og fra med kollektivt, være seg buss, tog, bane eller trikk. Må du bruke bil er nærmeste parkeringshus Aker Brygge.

Se nettsidene for mer informasjon:

https://www.oslofiskefestival.no/

Del denne posten

Glemt Passord?

Register deg