Del denne posten

Fiskeforvaltning / Fiskerapporter / Informasjon NTF / Nyheter

Hvordan få fangstrapporten som «app» på IPhone?

Her viser vi deg hvordan du kan få Norges Trollingforbunds fangstrapport (eller en hvilken som helst annen nettside) som en app på mobiltelefonen din.

Prinsippet kan brukes for å lage snarveier for alle nettsider, så dette er ikke spesielt for akkurat Norges Trollingforbund. Men det kan absolutt være en nyttig funksjon på IPhone for nettsider man bruker mye. Begynn med å gå inn på www.trollingfiske.org, klikk på menysymbolet i øverste høyre hjørne der, og velg så Fangstrapportering:

Klikk på menysymbolet – så Fangstrapportering,

Da kommer du til forbundets fangstrapportering. For å lage deg en app, trykk nå på firkanten med en pil nederst på verktøylinjen i din IPhone:

Trykk her for å lage en app.

Da spretter det opp en meny, bla deg sideveis i den til du ser alternativet «Legg til på Hjem-skjerm», og trykk på det:

Legg til på Hjem-skjerm

Dette bringer oss til neste bilde som gir deg muligheten til å redigere navnet som skal vises på din telefon:

Rediger navnet om du vil – trykk Legg til.

Det kan være lurt å forkorte navnet litt her, for eksempel til bare «Fangstrapportering». Trykk på «Legg til» i øverste høyre hjørne når du er fornøyd, og du har laget deg en app.

Ferdig – du har nå en snarvei på mobilen din.

Ordet app kommer fra applikasjon, og i all ærlighets navn er ikke dette en «ekte» app men rett og slett en snarvei til nettsiden med fangstrapportering. Men det spiller liten rolle all den tid det fungerer godt. Nå har du rask og enkel tilgang til rapporteringen, så da gjenstår det bare å bruke den!

Del denne posten

Glemt Passord?

Register deg