Del denne posten

Informasjon NTF / Nyheter

Ny hjemme side og nytt forum

Ny hjemme side og nytt forum

Velkommen til Norges Trollingforbunds nye hjemmeside og nye forum. Vi har nå flyttet alt over på en og samme plattform for å få bedre integrasjon samt å gjøre driftingen enklere. En annen stor fordel er at det er mye enklere å legge ut informasjon med den nye plattformen slik at vi håper å kunne tilby medlemmene mer oppdatert og interessant informasjon.

Den nye plattformen vil også gi oss en nettbutikk hvor medlemskap, medlemseffekter og annet kan kjøpes. Det vil sannsynligvis også bli mulig å betale startkontingenten til Trolling NM fra nettbutikken. Det vil være mulig å betale enten med bakoverføring eller PayPal. Vi vil starte med å selge medlemskap og gradvis utvide utvalget.

I løpet av vinteren skal vi også ha et fangstrapporteringssystem på plass for de mest aktuelle trollingsjøene. Registrering kan gjøres enten fra app eller på være nettsider, på nettsidene vil anonym statistikk om fangster vises.

For å få fult utbytte fra sidene må dere være registrert og innlogget. Det vil etter hvert bli innhold som bare er synlig for de som er innlogget og en må selvsagt være innlogget for å kunne kommentere på hjemmesiden eller poste i forumet. Bruk glemt passordfunksjonen for å få nytt passord, da vil en link for å skifte passord bli sendt til eposstaddressen som var registret for de gamle forumet. De som ikke har bruker på det gamle forumet må registrere seg. Er du registrert bruker men har du ikke tilgang til epostadressen lenger så kontakt oss (admin) så skal vi hjelpe. Siden alt er på en plattform så vil forum, hjemmeside og fangstrapportering ha felles innlogging, bare et brukernavn og passord å holde orden på.

 

 

 

Del denne posten

2 kommentarer

  1. Profilbildet til Flodström

    Hei!
    Jeg har ikke lenger noe i min postkasse!!?? Jeg hadde spart på mang viktig informasjon der. Da jeg sjekker innposten få jeg vite at der ikke er noe. Da jeg prøver å søke i postkassen så søker plattformen med navnet: FlodstrAm (eller Flodstram) vilket er feil. Plattformen/panelen må søke på mitt navn d.v.s. Flodström, postkassen min må rimeligt ha samme medlemsnavn som hva jeg er registrert som. Er det mulig å rette dette opp?
    Med vennlig hilsen Ramon

  2. Profilbildet til TeamScuirus

    Verktøyet som ble brukt til å konvertere fra gammelt til nytt forum konverter desverre ikke private meldinger.

Kommentarer er nå stengt for dette innlegget.

Glemt Passord?

Register deg